Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Digitaliseren voor Santander Consumer Finance Benelux B.V.

“Beveiliging, flexibiliteit en proactiviteit”

“In het najaar van 2009 digitaliseerde Merak duizenden (lopende) dossiers van de afgelopen jaren. Op een paar weken tijd was de klus geklaard. Het verliep zo vlot, omdat ze het werk verdeelden over verschillende teams van ervaren medewerkers.”

Santander - Digitaliseren

Permanente toegangscontrole

“Tijdens heel de operatie – en nu trouwens nog – was en is ‘privacy’ de hoofdzorg. Op dat vlak legt Merak waterdichte garanties op tafel. Hun werkwijze voldoet aan de strengste voorschriften. En ze voorkomen dat onbevoegden de dossiers ongezien inkijken. Diezelfde traceerbaarheid geldt ook voor onze medewerkers: elke beweging in het archief staat geregistreerd in verschillende logs. Zo weten we wie welke dossiers heeft geraadpleegd.”

Meest economische oplossing

“Tegelijk denkt Merak proactief met ons mee. Ze monitoren de wettelijke bewaartermijnen: als er eentje verstrijkt, vragen ze toestemming om de betrokken dossiers te vernietigen. Zo betalen wij geen dag te veel voor de bewaring. Ook op juridisch vlak blijven ze vooruitdenken: als er wettelijke bepalingen veranderen, melden ze dat. Net die beveiliging, flexibiliteit en proactiviteit maken van Merak de provider waaraan wij onze dossiers willen toevertrouwen.”

Publicatiedatum: 02-2011

Ontdek wat Merak voor uw bedrijf kan doen

Merak Informatiemanagement Copyright 2023 Merak NL BV, alle rechten voorbehouden. Informeer naar onze voorwaarden.