Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Merak bewaart uw laboratoriumarchief volgens de geldende regelgeving en normen

Archivering van stalen en referentiemateriaal vraagt veel onderhoud, ruimte en energie. En de wettelijke bewaartermijnen van uw laboratoriumarchief lopen soms op tot tien jaar nadat uw product uit de markt werd genomen. Tijdens die periode bewaart Merak uw materiaal in optimale omstandigheden en volgens de meest strikte reglementeringen. Zo neemt u geen risico’s.

Klimaat archief

Merak bewaart uw gegevens in de geschikte omgeving.

Ultralage temperatuurvriezers (ULT):
In speciaal gebouwde labo archieven beschikt Merak over ultralage temperatuurvriezers die tot -86°C kunnen koelen. Door de uitgebreide veiligheidsmaatregelen zijn de ULT-vriezers altijd stand-by.

Geijkte en onafhankelijke dataloggers:
Deze gespecialiseerde datameters sturen hun resultaten naar geautomatiseerde klimaatsystemen. Zo worden de temperatuur en vochtigheid constant gehouden. Bovendien back-uppen ze hun resultaten in een beveiligde kluis. En mocht er toch nog iets fout gaan, dan staat de back-upvriezer garant voor de continuïteit van de bewaring van uw materialen.

Merak biedt de juiste uitrusting.

Sluitende procedures:
Een anoniem barcodesysteem registreert elke controlescan en onthoudt de precieze bewaarlocatie van uw materiaal. Zo zijn uw gegevens permanent traceerbaar. En omdat u zelf bepaalt wie er toegang krijgt tot uw laboratoriumarchief, blijft alles uit handen van onbevoegden.

Archief bewaren
Merak archives

Bij Merak geniet u van een totale dienstverlening.

Een gecertificeerde aanpak:
Merak bezit alle belangrijke certificaten voor uw laboratoriumarchief. De infrastructuur en de werkmethodes zijn conform de de OESO-voorschriften, de Good Laboratory Practice (GLP) richtlijnen, de CBMT voorwaarden, de Vlarem I en II wetgeving en de Codex. U heeft dus de garantie dat uw laboratoriumarchief correct behandeld wordt

Merak Inventory Online:
Met deze online applicatie kunt u via beveiligde internetverbindingen uw materialen opzoeken. Met een paar klikken in de inventaris vraagt u stalen op die onze koeriers tot bij u brengen. Via dit eenvoudige beheersysteem kan u ook informatie aan stalen toevoegen of verwijderen. Zo bevat uw archief uitsluitend relevante informatie.

Optimale klimatologische omstandigheden Optimale klimatologische omstandigheden

Volgens strikt wettelijke bepalingen Volgens strikt wettelijke bepalingen

Maximale <br/>flexibiliteit Maximale
flexibiliteit

Noodgeneratoren en back-upsystemen Noodgeneratoren en back-upsystemen

Gecertificeerde aanpak Gecertificeerde aanpak

Kies uw sector

Merak Informatiemanagement Copyright 2023 Merak NL BV, alle rechten voorbehouden. Informeer naar onze voorwaarden.