Gezondsheidszorg & Farmacie

Bij Merak zijn patiëntendossiers vertrouwelijk en makkelijk te raadplegen.

Een efficiënt en duurzaam informatiebeheer is essentieel in de gezondheidssector. Merak bewaart uw vertrouwelijke patiënteninformatie uitermate veilig. Bovendien beschikt Merak over gespecialiseerde diensten om deze gegevens snel beschikbaar te maken voor het bevoegd medisch personeel.

Merak helpt u graag met:

Okay Het onderhoud en de plaats en energie voor het bewaren van referentiemateriaal

Okay Archivering volgens de regels

Okay Een aangepaste infrastructuur om monsters optimaal te bewaren

Okay Het beveiligen van vertrouwelijke informatie

Een vloeistof wordt met een pipet in proefbuisjes gedaan
Opgestapelde Merak archiefdozen vormen een muur

Merak biedt u een totale dienstverlening

Alle nodige certificaten:

De infrastructuur en de werkmethodes van ons farmaceutisch en laboratoriumarchief voldoen aan alle voorschriften van de OESO voor Good Laboratory Practice (GLP), het CBMTf, Vlarem I en II en de Codex. Deze certificaten garanderen dat we uw laboratoriumarchief en monsters correct en minutieus behandelen. In twijfelgevallen bewijst u ermee dat u precies voldoet aan de GLP-voorschriften. Alle Merak-diensten zijn bovendien ISO 9001- en ISO 27001-gecertificeerd.


Alle nodige infrastructuur:

Voor het bewaren van monsters beschikt Merak over ultralage temperatuurvriezers (ULT) die altijd stand-by zijn. In die ULT-vriezers kunnen uw monsters bewaard worden op een temperatuur tot -90°C. De vriezers en bewaarruimten zijn beschermd tegen brand, vocht, inbraak, stroomonderbrekingen en spionage.


Ongelimiteerde capaciteit:

De bedrijfsruimte van uw intern archief komt opnieuw vrij zodat u die efficiënter kunt benutten. Bij de opslag van uw gegevens draagt Merak alle investeringen zelf. Zo betaalt u alleen per opgeslagen volume van uw monsters of papieren archief.


Gebruiksvriendelijkheid tot op elke werkplek:

Voor de snelle en beveiligde opvraging van uw patiënteninformatie, kunt u gebruikmaken van onze Merak Archive Online-software. De beveiligde verbindingen dragen bij aan de vertrouwelijkheid van uw gegevens: elke raadpleging van die informatie staat in de logs. Zo weet u altijd wie wanneer welke documenten inkijkt. U bepaalt bovendien zelf wie toegang krijgt tot uw gevoelige documenten. Die medewerker geeft u vanaf dat moment een maximaal gebruiksgemak. Vanaf om het even welke werkplek met een internetverbinding kunt u uw dossiers raadplegen en updaten.

Merak-expertise

Al meer dan 35 jaar helpen wij onze klanten uit de private en publieke sector bij het professioneel archiveren, ordenen en beheren van informatie.

Ervaren experts van Merak garanderen u de ideale omstandigheden om uw data in te bewaren en zorgen ervoor dat u ze op elk ogenblik gemakkelijk kunt terugvinden.
NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE
Een Merak archiefdoos wordt door een medewerker uit de rekken gehaald
Diensten